Cursus Schatgraven

In het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 bieden we weer een cursus Schatgraven aan in Gouda. Deze cursus is bestemd voor iedereen die graag wil groeien in het zelfstandig onderzoeken van de Bijbel en helpt je ook om steviger te staan te midden van allerlei visies rondom de Bijbel. Klik op deze link om meer te weten te komen over de cursus.

Op dit moment (eind juli 2014) hebben zich al 10 cursisten aangemeld en 3 echtparen die de bijeenkomsten om de beurt willen bijwonen. Er is plaats voor ca. 25 mensen, dus als je nog mee wilt doen ben je van harte welkom.

Eén gedachte over “Cursus Schatgraven

  • 16 augustus 2014 om 22:07
    Permalink

    Hoi Bastin, het lijkt me leuk om met de cursus mee te gaan doen samen met zoon Leon. Groeten van Han.

Reacties zijn gesloten.