Het Hemelboek

‘Het hemelboek’ is een beknopte studie naar de functie van sterren en de betekenis van sterrenbeelden, met als conclusie dat dit alles verwijst naar Gods verlossingsplan voor deze schepping, zoals we dit in de Bijbel beschreven vinden. Dit boekje is te bestellen bij de webshop van Mijnbestseller.nl en via de boekwinkels (ISBN 9789463866286).

Het Hemelboek bestellen

Uitgelicht (maart/april 2020)

We worden overspoeld met nieuws over de grote problemen op aarde… Maar het beste nieuws staat nog steeds 24-7 boven ons hoofd geschreven. Op heldere avonden kunnen we boven ons hoofd het Hemelboek bekijken. Gods plan geschreven in de sterren. Ultieme zekerheid in een tijd van onzekerheid.

Aan de zuidwestelijke hemel zien we momenteel op heldere avonden de winterzeshoek, een afgebakend deel van de sterrenhemel. Deze zeshoek wordt gevormd door zes heldere sterren. Deze sterrenbeelden en hun afzonderlijke sterren vertellen ons via hun namen hoe de Heere Zijn plan met deze aarde zal voltooien. Niet het kwaad en de gebrokenheid zullen de toekomst van deze aarde bepalen. De Messias – die Zijn leven gaf – zal komen om te heersen en recht te doen op aarde. Een tijd van verlossing en bewaring voor hen die bij Hem horen, maar ook een tijd van gerechtigheid.

Verder lezen…